هواپیمایی امارات با سیستم آنلاین خرید بلیط هواپیما، هتل و قطار
پروازهای این ایرلاین تقریبا تمام ۶ قارهی جهان را پوشش میدهد. از این رو، این شرکت یکی از ده هواپیمایی برتر جهان در رنکینگ جهانی مسافت پرواز نیز است. ناوگان هوایی «امارات ایرلاین» با خریدهای متعدد و پرحجمی که انجام میدهد، بسیار گسترده است. برای مثال تنها در سال ۲۰۱۳ حدود ۲۰۰ هواپیما خریداری کرده است. عمر تقریبا ۶.۵ ساله این ناوگان حجیم، نشان از سرمایهگذاری هنگفت صاحبان این شرکت هواپیمایی است. این شرکت مدرن جوایز متعددی را با عناوین مختلف کسب کرده که از جمله آنها میتوان به رتبه هشتم ایرلاینهای برتر سال ۲۰۱۲، ایرلاین برتر سال ۲۰۱۳ و دریافت چهارستاره از گروه Skytrax اشاره کرد.
شعار هواپیمایی امارات
از سال ۲۰۰۴ آرم و لوگوی این شرکت به پرواز امارات (Fly Emirates) تغییر داده شد. سپس شعار «به اکتشاف ادامه بدهید، پرواز امارات» جایگزین گشته و بعد کمپینی تبلیغاتی تحت عنوان «بازدید از دبی، پرواز امارات» به راه افتاد. از سال ۲۰۱۲ تا به امروز شعار این شرکت «سلام فردا» بوده است. از دیگر شعارهای استفاده شده در این شرکت میتوان به « امارات، بهترین در آسمان»، «با خودت خوب باش و با امارات پرواز کن»، «آخرین باری که کاری را برای اولین بار انجام دادی کی بود؟ پرواز امارات» اشاره کرد.
تاریخچه هواپیمایی امارات
در اواسط دهه هشتاد میلادی شرکت «گلفایر» ارائه خدمات خود به شهر دبی را قطع کرد. بدین ترتیب خانواده سلطنتی دبی به فکر ایجاد ایرلاین مستقل برآمدند که با کمک شرکت هواپیمایی پاکستان این امر میسر شد. در این زمان دو هواپیمای ایرباس و بوئینگ از طرف پاکستان در اختیار این شرکت قرار داده شد. همچنین، دو هواپیمای کارکردهی بوئینگ نیز خریداری شدند تا این شرکت رسما فعالیت خود را آغاز کند. اولین پرواز این شرکت از دبی به مقصد کراچی پاکستان در تاریخ ۲۵ اکتبر ۱۹۸۵ انجام شد. به تدریج با افزایش مسافران این شرکت و خریدهای متعدد دیگر، بر تعداد مسیرهای آن نیز افزوده شد بهطوری که حتی به شهرهای آمریکا پرواز مستقیم برقرار کرده است. همینطور بسیاری از مسافرانی که قصد سفرهای بسیار طویل دارند، از طریق این هواپیمایی و فرودگاه دبی تزانزیت میشوند.
به طور مثال ترافیک هوایی از جنوب آسیا و استرالیا به سمت شمال آمریکا از طریق فرودگاه دبی بالا است. در سال ۲۰۰۷ این شرکت اقدام به امضای قرارداد خرید ۱۳۱ ایرباس و ۱۲ بوئینگ ۷۷۷ کرد و با باز شدن مسیر پروازی دبی به سائوپولو، هواپیمایی امارات اولین پرواز بدون توقف از خاورمیانه به آمریکای جنوبی را انجام داد. شرکت هواپیمایی امارات اسپانسر اصلی تیمهایی چون آرسنال انگلستان و هامبورگ آلمان است. بهعلاوه، سرمایهگذاری وسیع این شرکت در مسابقات فرمول یک بر شهرت آن افزوده است.
سازمان هواپیمایی امارات
شرکت هواپیمایی امارات دارای بخشهای متنوع و بزرگی است که لزوما مربوط به صنعت هوایی نیستند. از جملهی این بخشها میتوان به بخش خدمات، مهندسی، بخش بیمارستان، تعذیه و خوراک و … اشاره کرد. بیش از ۵۰ نوع شرکت وابسته را میتوان در این بخشها شمرد. حدود ۳۹ هزار نفر خدمه مشغول کار در این شرکت هستند که به طور متوسط هر چهار سال دوبرابر بر وسعت خدمات و ارزش آن افزوده شده است. از مهمترین شاخصههای ناوگان هوایی این شرکت مصرف سوخت پایین هواپیماهای آن است بهطوریکه مبلغ سوخت هواپیما نقش کمی در هزینه بلیط هر مسافر داشته است. هم اکنون شرکت هواپیمایی امارات هفتمین ایرلاین بزرگ دنیا از لحاظ میزان ترانسفر مسافر بینالمللی و بزرگترین آنها از لحاظ مقیاس کیلومتر برای هر مسافر شناخته میشود.
کلاسهای پروازی هواپیمایی امارات
فرست کلاس: سه نوع کابین فرست کلاس وجود دارد که شامل سوئیت کامل با در، تخت مخصوص به نام Skycruiser و صندلی مخصوص خواب میشود. طبیعتا نوع اول گرانتر و دارای امکانات بسیاری همچون یخچال جدا، تلویزیون ۲۳ اینچ و …است. این نوع کابین در ایرباسهای A۳۸۰-۸۰۰، A۳۴۰-۵۰۰ و بوئینگهای ۷۷۷ وجود دارد.
بیزینس کلاس: نوع پرطرفدار کابینهای این شرکت که قیمت متعادلی داشته و راحتی مناسبی نیز دارند. در صندلیهای این نوع امکاناتی چون ماساژور، پارتیشن خصوصی، چراغهای مطالعه، شارژر و پورت usb، تلویزیون ۱۷ اینچی و … قرار داده شده است. لازم به ذکر است که این امکانات و همینطور طول و عرض کابینها در هواپیماهای مختلف، تفاوت میکند.
اقتصادی: ارزانترین نوع صندلیها هستند که امکاناتی چون پورت usb و تلویزیون ICE در آنها تعبیه شده است.
سرگرمیهای داخل هواپیمای ایرلاین امارات
بعد از شرکت ویرجین آتلانتیک، امارات دومین شرکتی بود که سیستم سرگرمی شخصی را برای تمام انواع کابینها تعبیه کرد. سپس سیستم تلویزیونی ICE جایگزین شد که امکانات بیشتری دارد. این شرکت در سال ۲۰۱۳ جایزه بهترین سرگرمی داخل هواپیما و بهترین ایرلاین خاورمیانه را از آن خود کرد.
وزن بار مجاز هواپیمایی امارات
کلاس اقتصادی: ۳۰ کیلوگرم
کلاس بیزینس: ۴۰ کیلوگرم
فرست کلاس: ۵۰ کیلوگرم
هر کیف یا چمدانی که ابعاد کلی آن از ۳۰۰ سانتیمتر تجاوز کند، باید به بخش حمل بار منتقل شود. بنابراین این نکته را در نظر بگیرید چراکه هیچ استثنایی وجود نخواهد داشت.